نگاهی به دوره آموزش غواصی مهر

نگاهی به دوره آموزش غواصی مهر

1 رای شما هم امتیاز بدهید!
1403/08/15

در دوره آبان ماه چه خبر بود؟


خوب، خوب آبان رسید.

ما دوره آموزش غواصی آبان ماه رو هم برگزار کردیم. خداروشکر مثل همیشه بچه‌های پر انرژی و باحال از 3 استان اصفهان، تهران و البرز در این دوره حضور داشتند. بچه‌های البرزی پرچمتون بالاست.

روز 15 آبان ورود بچه‌ها به جزیره کیش بود. افراد از شهرهای مختلف در این دوره آموزشی شرکت کردند. بعد از جابجایی در هتل حالا نوبت به معارفه و تکمیل مدارک بود.در کلوپ اورکا جمع شدیم، بعد از معرفی بچه‌ها هدیه‌های آموزشی خود را دریافت کردند و با معرفی سیستم‌های آموزشی در غواصی کلاس را شروع کردیم. این کلاس حدود 3 ساعت طول کشید و در پایان برنامه غواصی فردا به بچه‌ها اعلام شد.

روز 16 آبان ساعت 9 صبح در کلوپ اورکا حاضر شدیم. بعد از تحویل گرفتن تجهیزات غواصی، آماده ورود به استخر شدیم. غواصی اول را به مدت 3 ساعت در استخر برای تمرینات پایه غواصی و مهارت‌های لازم برای ورود به دریا به پایان رساندیم. بعد کمی استراحت سیلندرهای خالی از هوا را با سیلندرهای پر تعویض کردیم. روی اسلکه مارینا حدود ساعت 14 سفر بر قایق به سایت بیگ کرال رفتیم و اولین تجربه دریایی را در عمق 5 متری برای این تیم پر انرژی ثبت کردیم. ساعت 16 به کلوپ برگشتیم که زمزمه‌‌های بچه‌ها به گوشم رسید. تروخدا خسته‌ایم تروخدا تئوری نزارید، امروز استراحت بدید و این داستان‌ها... کلاس تئوری کنسل و به فردا موکول شد.

 

روز سوم کلاس چون بچه‌ها کلاس تئوری روز قبل رو کنسل کرده بودند، مجبور شدیم کلاس را با بخش آکادمیک شروع کنیم و بعد به دریا بریم. بعد حدود سه ساعت تئوری بچه‌ها تجهیزات غواصی را تحویل گرفتند و آماده ورود به دنیای عمیق تر دریا شدند. دو غواصی در سایت‌های الدورادو و رویال انجام دادیم و به ساحل برگشتیم. هوا کم کم روبه تاریکی بود. غروب بینظیر دریا رو هم تجربه کردند.

آموزش غواصی در جنوب

روز چهارم نوبت به غواصی عمیق 18 متری رسید. متاسفانه یک نفر از تیم ما کم شدند و ما به همراه 5 نفر دیگه برای تجربه 18 متری به دریا رفتیم. حالا بعد از این تجربه جذاب نوبت به آخرین کلاس تئوری بود. دوره آموزش غواصی ما هم تقریبا به پایان رسید.

روز آخر یعنی روز پنجم امتحان تئوری و در نهایت پایان کلاس آموزش مبتدی به پایان رسید.

معصومه، احسان، محمد رضا، امیر، حسین و حامد به خانواده جزیره سفید آرامش خوش آمدید.

 

بیشتر بخوانیم: دوره آموزش غواصی سفارشی

غنچه گل‌بافیان

مدیر عامل و موسس مدرسه غواصی جزیره سفید آرامش

انتشار مطالب فوق تنها با ذکر مرجع به همراه لینک وب‌سایت جزیره سفید آرامش مجاز می‌باشد.
لطفا به حقوق هم احترام بگذاریم.

1403/08/15

بحث و تبادل نظر
مریم
1403/10/13 11:07
خیلی دوره خوبی بود ممنون از شما و تیم حرفهای جزیره سفید آرامش
پاسخ...
متین سعیدی
1403/10/13 11:11
درود، ممنون از شما و حضور شما دوست عزیزم.
نظرات تعداد کاراکترهای باقی مانده: 300
رد کردن